Skip to main content

Rețetă: Budincă de ovăz cu gem raw de zmeură


Ceva mai simplu decât budinca de ovăz nu cred că există. Oricine își poate pregăti un mic dejun extrem de gustos și rapid dacă își pune baza în ovăz. Acum, știu ce cred unii despre ovăz și ce reacție au prima dată când aud că poți consuma ovăz (chiar dacă nu ești animal, ce să vezi), dar rețeta, deși e mult spus rețetă, merită încercată. e un mod minunat de a-ți începe ziua, vei avea multă energie și nu te vei simți înfometat multe ore.

Ingrediente:

- 5 linguri de ovăz
- 50 de grame de zmeură (dacă este congelată, trebuie să lăsați zmeura să se dezghețe)
- o lingură de miere (sau un îndulcitor preferat)
- apă
- 2 pătrățele de ciocolată
- 2 nuci
- o banană

Mod de preparare:
 
1. Ovăzul se pune într-un bol și se acoperă cu apă, apoi se bagă în cuptorul cu microunde (dacă nu aveți cuptor, puneți ingredientele într-o cratiță mică și fierbeți pe foc până se formează o compoziție groasă, un terci).
2. Zmeura se pasează foarte bine și se amestecă cu mierea.
3. Peste terciul fierbinte se așază gemul, feliile de banană, nucile și ciocolata.






Comments