Skip to main content

Rețetă: Negresă cu dovlecel/ Zucchini Brownie


Ingrediente

- 2 căni făină albă
- 2 ouă întregi 
- 1/2 cană ulei (măsline, cocos, floarea soarelui)
- 1 cană dovlecel ras și scurs bine de apă
- 1/2 cană apă
- esență de cafea
- un praf de sare
- 2 lingurițe praf de copt
- unt de arahide pentru ornat
- bucăți de ciocolată neagră pentru ornat


Mod de preparare:

Ingredientele umede se amestecă într-un bol, iar cele uscate în alt bol.
2. Turnați ingredientele umede peste cele uscate și omogenizați foarte bine.
3. Ornați cu unt de arahide și bucăți de ciocolată înainte să introduceți tava la cuptor.
4. Coaceți compoziția pentru 30 de minute. Preferabil să faceți testul cu scobitoarea.

EN: 

Ingredients:

- 2 cups all-purpose flour
- 2 whole eggs and 2 egg whites
- 1/2 cup oil ( olive, coconut or sun flower)
- 1 cup gratted zucchini (make sure to squeeze the water out of it)
- 1/2 cup water
- coffee essence
- a pinch of salt
- 2 tbsp baking powder
- peanut butter for those wonderful swirls
- chunks of dark chocolate


Directions:

1. In a bowl whisk all the wet ingredients, and in another bowl mix the dry ones.
2. Add the wet ingrediens to the dry ones and mix well.
3. Decorate with peanut butter and chocolate before introducing the baking tray in the oven.
4. Bake for 30 min or until a toothpick comes out clean.


Comments